Свързани новини

18.11.2014 12:45

Шефът на ОЛАФ: Реформи в борбата с корупцията

Видян 980 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България се нуждае от реформи във ведомствата за борбата с измамите и корупцията. Това заяви Джовани Кеслер, генералният директор на Европейската служба за борба с измамите /ОЛАФ/, след среща в Министерството на вътрешните работи. „Радвам се да съм тук и да се срещна с министър Веселин Вучков. Вчера се срещнах с други министри и представители на прокуратурата. Това беше един добър повод да се срещна с новото правителство, за да бъда продължена работата за добрата защита на обществото и да бъде потвърден ангажимента за борба с измамите”, обясни Кеслер. Той посочи, че силовите институции у нас се нуждаят от някои определени реформи, като той ще сътрудничи в тази посока.


„Радваме се да видим правителство, което се е ангажирало с тези проблеми и показва подкрепа към ОЛАФ. С България имаме установени много добри взаимоотношения в разследването на корупция и измами. Това е важно за ЕС и България – да бъдат защитени интересите на гражданите. Трябва да се отправи едно важно съобщение за сътрудничеството в тази посока и ясно изразяване на ангажименти и показване на резултати. Тези случаи на измами ще бъдат разследвани, разкрити и санкционирани. Работим съвместно в тази посока, защото това е общ интерес”, каза още Джовани Кеслер, цитиран от Фокус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.