В силно конкурентната медийна среда военните медии – вестник „Българска армия“, Военният телевизионен канал и техните дигитални платформи – armymedia.bg, профилът на Информационния център във Фейсбук и каналът в YouТube,  се позиционират трайно и активно със специфичното си тематично съдържание и широка читателска и зрителска аудитория, се казва в сайта на Информационния център.

Свързани новини

03.09.2023 09:04

Шефът на информацията на МО забранил показването на църковни ритуали по военната телевизия, защото били вредни за армията

Видян 3856 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нов скандал в министерството на Тодор Тагарев. Шефът на Информационния център на Министерството на отбраната Владимир Миленски е забранил на репортерите от Военния телевизионен канал (ВТК) да показват кадри с религиозен ритуал на Българската Православна Църква, защото това било вредно за армията. Според Миленски в нея нямало попове, равини и имами и не било редно на зрителите да се показват църковни ритуали.

Владимир Миленски (член на Атлантическия съвет) се води за изключително приближен до министър Тагарев. Той идва от Брюксел и заема един от най-важните постове в МО. Отявлен ястреб, както личи и от профила му във Фейсбук. Ето как Миленски е коментирал скандалното поведение на своя колега Мустафа Емин в "Пирогов", който поиска дете да бъде извадено от шоковата зала, за да влезе неговото.

Информационният център на Министерството на отбраната осъществява медийната политика на ведомството с възможностите на военните печатни, аудиовизуални и електронни средства за масова комуникация. Центърът произвежда и разпространява  печатна, телевизионна и друга аудио-визуална продукция, включително документални и военноучебни филми за нуждите на МО, Въоръжените сили и обществеността. Осъществява ежедневен мониторинг на националните и регионалните електронни и печатни медии, дигитализира филмовия фонд на МО и поддържа електронна страница с новини и други публикации от страната и света.


В силно конкурентната медийна среда военните медии – вестник „Българска армия“, Военният телевизионен канал и техните дигитални платформи – armymedia.bg, профилът на Информационния център във Фейсбук и каналът в YouТube,  се позиционират трайно и активно със специфичното си тематично съдържание и широка читателска и зрителска аудитория, се казва в сайта на Информационния център.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.09.2023 23:22

    ми сигурно е помак

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни