Управленската сглобка е "паянтова": Борисов

Свързани новини

03.12.2023 17:12

Сглобката е паянтова, но друго няма: Борисов

Видян 4214 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Сглобката е паянтова, скърца, но няма друга алтернатива на днешното управление”, заяви в лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен, където участва в Националната зимна академия на младежката организация на партията. Събитието откри бившият кмет на София Йорданка Фандъкова, която е шеф на Сдружението Граждани за европейско развитие на България.


“Прав е Христо Иванов да казва, че това можем да го счупим. Но какво следва? Маркет Линкс, които никак не ни обичат, ни дават 6-7% преднина. И после нищо по-различно от сегашното управление – ГЕРБ, ППДБ, ДПС”, предче Борисов пред младите си съпартийци.


“Ние трябва да намерим подходящата формула. Дразнят ни много неща, сигурно и при тях (ППДБ и ДПС) е така, но това е единственото логично към този момент. Всяка една партия може още утре да разруши правителството. Пет пъти го правихме. На шестия път, след като над милиард лева изхарчихме, за да провеждаме избори, нещо, макар и паянтово съществува", напомни експремиерът.


“А вие продължавате да ме ръчкате да се бием”, обърна се Борисов към младежкия ГЕРБ. „Ние трябва да се разберем какво искаме – да продължим да стоим или не. Ако не искате, разваляме това правителство", каза той. „А вие ми задавате въпроси. Аз не дойдох да ми задавате въпроси", обърна се той към лидера на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев, който зададе няколко въпроса към Борисов преди да му даде думата.


„Докарах основните ми опозиционери в партията да ги чуем и тях (Владислав Горанов и Делян Добрев). Не че не са прави, не че не съм съгласен с тях, но като ги питам какво да правим, ми казват същото. Защото 5 неща не сме свършили, но 25 други сме направили. И заради тях си заслужава", каза лидерът на ГЕРБ.


Борисов заръча на представителите на младежките структури да гледат това, което е направено и да търсят диалог със своите връстници от партньорите им в Сглобката. "Да, от ГЕРБ понасяме щети, но има и плюсове. Всеки ден на везните трябва да слагаме това, което е направено. Младите хора трябва да ми обяснят как да излезем от спора и омразата. Вие трябва да намерите диалога и начин да общувате с тях", посочи той.


В същото време Борисов каза още, че още помни престоя си в ареста при Петков-Нинова, но допълни, че “силата на ГЕРБ е да прощава, но и да не забравя”.


Той бе категоричен, че няма проблем с премиера Николай Денков. "Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър", подчерта Борисов. "В медиите излезе, че все едно Денков е дошъл и ни се е накарал след избора на управител и подуправител на НЗОК. Това беше внушението от новините. Това не е вярно. На ГЕРБ мога да се карам само аз, а на мен - никой", отсече Борисов.


Бившият премиер и екс столичен градоначалник коментира пред младите и проблемите в СОС. “Васил Терзиев, Борис Бонев и компания са кметове благодарение на нас. Казвам "кметове", защото още не се знае кой е кмет между тях двамата", заяви Борисов.


„Слушам воплите на новоизбраните. Нахалници! Падна 20 сантиметра сняг и изпопребиха хората в София. И тия, еднорозите, вече кармата тежи върху тях и никакви приказни феи няма да ги спасят. Правят първа копка само, за да ви угодят!”, не сдържа емоциите си той.


Егор Глазунов

 Снимка: БНТ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей