Свързани новини

03.08.2010 17:02

Сгащиха автокрадеца Пепи Софиянчето

Видян 2321 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията арестува при спецакция култовия столичен автокрадец Пепи Софиянчето в дома му, съобщи dir.bg. Минути преди да го закопчаят съпругата му да се опитала да го скрие.


34-годишният автоджамбаз има 10 регистрации за различни криминални прояви - кражби, хулиганство и шофиране след употреба на алкохол, но не е осъждан. Мъжът е задържан за 72 часа, информираха от МВР. Столичните криминалисти подгониха автокрадеца след сигнал за грабеж на 11 май в жк. Лагера, при който пострадала столичанка. В 8:20 ч., докато тръгвала от дома си с автомобила си BMW 320, жената чула шум и слязла да провери какво става, обаче оставила колата с работещ двигател, а ключовете на таблото. В този момент приближил непознат мъж, бутнал я, седнал зад волана и потеглил влачейки я. Служители в СДВР са направили фоторобот и разпознали 34-годишния Пепи Софиянчето, който им бил добре известен. При ареста са намерени две бейзболни шапки, които отговарят по описание на онази, с която е бил по време на грабежа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци