Свързани новини

29.08.2011 11:57

Селско меле между симпатизанти на ДПС и ГЕРБ

Видян 3342 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Симпатизанти на ДПС и ГЕРБ се биха в село Дядовско, община Черноочене, съобщи местният сайт 24rodopi.com. Боят станал в малките часове на деня. Пострадали има и от двете страни, като най-тежки са случаите на две пукнати глави, едно откъснато ухо и един счупен нос. Потрошени са и 4 коли. Полицията е задържала няколко от най-активните побойници.


„Всичко започнало, когато активист на ДПС влязъв в заведението в селския хоремаг, което се ползва от ГЕРБ за партиен клуб. Поискал ракия, но получил отказ и оттам тръгнали нещата”, разказват за 24rodopi местни жители.


Драмата с кървав финал започнала 30 минути след полунощ. В селската кръчма вече се били събрали 10-ина мъже, които играели на карти, когато влязъл мъж от съседното село Даскалово. Поискал бира, сервирали му, но след това новодошлият започнал да се заяжда с останалите. Това била причината собственикът да го помоли да напусне заведението. “Ще видите какво ще стане след малко”, заканил се той и звъннал по мобилния си телефон на Сефтин Али, активист на ДПС.


Около 2 часа след полунощ пред заведението пристигат 5 автомобила и около 20 души обкръжават кръчмата. В заведението влиза Сефтин Али с думите: “К`ви сте вие, бе?! Ние командваме тук!”.


В същото време отвън започнала канонадата – чупят се стъклата, както и електрическото табло. В настъпилата тъмнина нахлува наказателната бригада, въоръжена с бухалки, камъни, а един от нападателите е носил дори и боен чук. Настава паника сред посетителите на заведението – всеки се опитва да избяга, откъдето може, разказва пред 24rodopi очевидецът Ферад Мюмюнов. По думите му с изключение на двама от биячите, всички останали са били от Хасково.


Освен побоя в заведението бригадата потрошава и четири автомобила, паркирани пред кръчмата. Акцията трае около 30 минути, твърдят потърпевшите, след което нападателите изчезват с колите си.


Пребитите звънят на полиция и Център 112 в Кърджали. Патрулка от намиращото се на 8 километра Черноочене, но пристига едва след час и половина. Линейка така и не идва въпреки неспирните обаждания от потърпевшите. Единственото уверение, което те чуват от отсрещната страна на линиите 112 и 150 е, че им е изпратена помощ


Собственикът на заведението Ибрям Ибрям се оплака, че преди месец прозорците на заведението му също били счупени. Този инцидент съвпаднал със събрание на ДПС в селото. Вандалите още не са открити.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв