Свързани новини

26.06.2013 14:45

Секс тормоз на учител в Немската гимназия

Видян 2362 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Странни покани към ученичките си – да берат гъби на Панчарево или да хапнат тортички в сладкарница отправял преподавателят от софийската Немска гимназия Детелин Кънев, съобщава “Монитор”. Той също така давал съвети на учениците си, като например да четат философия на пет ракии. Смутени от разговорите, които започвал учителят, зрелостниците се опитвали да сменят темата. В отговор на това обаче той започнал да ги манипулира с оценки, които са от голямо значение за възпитаниците на една от най-елитните гимназии в страната. Всичко това разказват самите ученици в жалба, която са подали дни преди завършването си.


Възпитаници на Немската обаче споделиха, че са подавали сигнали за непристойното поведение на Кънев още преди три години. Учениците дори водили анонимна анкета, в която всеки споделял впечатленията си от скандалното поведение на преподавателя.


За начина на преподаване на Детелин Кънев се говори още от 2010 г. Toгава в интернет сайтовете плъзнаха непристойни покани, които преподавателят отправял към своите ученици. Те гласят „Бонбончетааа… що не дойдете тричките вкъщи да ми оправите… компютъра. Работата няма да отнеме повече от 2 часа”.


Макар че всяка година се подават жалби в Районния инспекторат по образованието, резултати няма. От Немската гимназия потвърдиха подадения сигнал, но отказаха коментар по случая и не предоставиха телефон за контакт с Кънев. Директорката на училището пък е в отпуска.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Е, то това си е така още от 1990 година. Сетиха се да реагират!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог