Свързани новини

13.07.2009 09:37

Седмица след вота партиите не са изчистили предизборните си плакати

Видян 1756 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седмица след изборите за 41-во Народно събрание предизборните плакати на някои от партиите, които ще имат представители в парламента още стоят в центъра на София, предаде БГНЕС.


Репортерска проверка откри лицата на политиците разлепени по стълбове, електрически табла, огради и дори паднали на земята. Най-много плакати имаше на БСП и на Синята коалиция, следвани от НДСВ и ДПС. Около Женския пазар ликът на бъдещия премиер Бойко Борисов беше лесно разпознаваем, макар, че под образ изскачаше усмивката на досегашния образователен министър и мажоритарен кандидат на НДСВ Даниел Вълчев - вероятно нечия "услужлива ръка" или дъждът е наложил своето виждане как да изглеждат плакатите. Природата беше казала своята тежка дума на призива "Иде Видовден" - залепените в съседство пластове постери с лицата на политици от различни партии бяха паднали на земята в очакване служители на "Чистота" да се погрижат за тях. Дори бездомниците, които обикалят столицата казаха къде има непочистени плакати. От години няколко правителства не виждат своите агитационни материали, разлепени под моста на "Цариградско шосе" при 4-ти км. Там надничат лицата от началото на демокрацията, вече доста пообрулени от дъжда, снега и вятъра.
Според наредба на Столична община, променена на 15 януари т.г. от общинските съветници, глобата за предизборни плакати е между 100 и 5 хил. лева, ако са залепени на забранените за тази цел места. Остава само да видим колко глоби са наложени и кой ги е платил.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв