Свързани новини

06.05.2013 10:45

Сбогуваме се с Чочо Попйорданов на 8 май

Видян 3726 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поклонението пред Чочо Попйорданов ще се проведе на 8 май (сряда) от 11 часа в Народния театър.


Припомняме, че 48-годишният актьор почина в неделя рано сутрин вследствие на тежка черепно – мозъчна травма.  За живота на популярния български актьор в „Пирогов” се бориха повече от 15 часа, но не успяха да го спасят.


Имаше нещо, което разрушаваше Чочо и това беше чувствителността му. Той си даваше ясна сметка какво прави и полагаше неимоверни усилия да спре всичко, което го разяжда. Проблемът не беше с алкохол или наркотици - той не употребяваше наркотици. Проблемът беше в ензима, който не разграждаше алкохола и малко да пийнеше, му се отразяваше. Това каза пред bTV Христо Мутафчиев, колега и приятел на починалия навръх Великден Попйорданов.

Смъртта на майка му мобилизира Чочо Попйорданов, а не отключи отново слабостта му към алкохола. Сигурен съм в това, защото в последните дни след кончината на майка му ние се виждахме всеки ден. Това обяви актьорът Валентин Танев пред TV7. ”Чочо се бореше с алкохола и беше добре. 2-3 дни преди инцидента с него се чухме по повод едно представление. То се отложи заради премиера в Народния театър. Той се бореше. Беше в час. Не е имал проблем, обяви Танев. - Смъртта на майка му не е отключила зависимостта към алкохола. Виждахме се всеки ден. Точно обратното, той се мобилизира и беше по-силен.”

Танев сподели още, че Чочо Попйорданов е бил уникален пич, който е питаел огромна любов към всеки човек. “Всичко е нелеп инцидент. Чочо беше дълбоко религиозен човек, вярващ. Има една приказка, че най-добрите хората си отиват на големи празници. Може би така му е било писано”, добави Танев.

Актьорът призова следствените органи да се произнесат за инцидента, защото според него има виновни, че мястото не е обезопасено.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог