Свързани новини

03.02.2021 11:22

Създадохме антикорупционна комисия Къде са парите?: Манолова

Видян 2223 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Създадохме антикорупционна комисия „Къде са парите?“ от млади експерти, която събира сигнали за безобразия и източвания на публични средства в различни сектори. Нямам предвид само държавните фирми „Автомагистрали“ или „Монтажи“.  Последните разкрития са свързани със санирането, където се оказва, че са изтекли хиляди левове. Нашето притеснение е защо планът за възстановяване на България за 30 млрд. лв. през следващите години включва основно саниране и раздуване на администрацията.


Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова пред бТВ.


Тя подчерта, че „Изправи се.БГ“ има план как 30 млрд. лв. да бъдат налети в икономиката и в бизнеса, така че да се увеличат драстично доходите на българските граждани.


Грижата на „Изправи се.БГ“ и моята грижа е да покажем как ще изглежда България след 10 години – с високи европейски доходи, модерна икономика, чист въздух и план за развитие на изоставащите райони. Не струва нито една кауза, на нито един политик, ако там няма грижа за хората, категорична е Манолова.


Почтено е всеки преди изборите да заяви на коя страна ще застане, влизайки в парламента – дали ще подкрепи с действията си едноличния модел на ГЕРБ или ще е последователен в своите ангажименти към избиратели, да изградим заедно мнозинство на почтените, което да разгради пирамидата на диктатурата, заяви председателят на „Изправи се.БГ“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.02.2021 11:28

    Със "саниран" блок, по-мека зима, по-евтин газ, откачени от години радиатори (т.е. само сградна инсталация) платих миналата зима 21 лева в повече на Ковачки. При 1,5 милиона за 144 апартамента се падат по над 10 000 на апартамент. При това две-трети от апартаментите и общите части на два от осемте входа бяха с вече сменена дограма. Ако го правите индивидуално при "непипнат" апартамент ПВЦ-докрамата на двустаен, покривът, олуците, външната изолация и общите части ще ви излязат не повече от 4 000. Направете си сами сметка колко се краде. Според мен - поне две трети от парите. Работят бригади, събирани по пътищата, на които плащат надници по 50-55 лева. Дограмата е най-евтина българска, а полистиренът - румънски. Ще призная, че имаме прокуратура, ако подхвани "санираните" кражби. Нашата фирма бе габровска и яко се твърди, че се отчита на "най-честния" член на правителството - философ по образование, със стаж на гимназиален учител по философия, но иначе първи експерт по еврофондовете и икономиката.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни