Свързани новини

27.10.2010 10:52

Съседка на Цветанов натопила журналистът от Галерия

Видян 1477 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Журналистът от в. Галерия, който беше задържан за кратко, след като снимал къща на министър Цветан Цветанов, разказа, че е бил там за втори път, съобщава БТА. Добромир Добрев и шофьорът на колата, с която пътували до с. Шума, където вицепремиерът има ремонтиран преди 2-3 години наследствен имот, бяха разпитвани няколко часа в полицията. От МВР заявиха, че причината не е в Цветанов, а защото съседка подала сигнал, че се опитват да я прегазят с автомобила.


Жената обяснила пред медии, че е помислила журналистите за килъри, но не уточнила кого според нея са щели да убиват. Когато се опитала да ги спре с тялото си, бронята на колата опряла до нея и тя много се уплашила.


"Втора седмица поред се случва съседка на Цветан Цветанов от селото да ни крещи. Първата седмица заснехме имота на Цветанов, имахме разговори със съседите. Тогава пак излезе и започна да крещи една жена за това какво сме правели там, но нямаше инциденти. Този път тя директно изскочи пред спрялата кола, не е вярно, че сме спрели на сантиметри от нея", разказа тази сутрин пред Нова телевизия Добрев.


"Излезе и започна да крещи с телефон в ръка: сега ще звънна на тел. 112. Въобще не ни е помислила за килъри, защото е била подставено лице според мен, тя знаеше за какво сме там. Даже нямаше инцидент или скандал, тази съседка крещеше, ние завихме и продължихме по друга улица към имота. Даже не знаехме, че се е обадила на 112. Преди това разговаряхме със съседи от селото, разговаряхме за родителите на Цветанов, за къщата, за ремонта, всичко мина спокойно. Местните ни казаха за нея – не й обръщайте внимание на тази жена, тя не е добре", добави репортерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион