Васил Михайлов

Свързани новини

13.06.2023 17:23

Съдът пусна под домашен арест прокурорския син от Перник

Видян 2662 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Софийският районен съд пусна под домашен арест прокурорския син от Перник Васил Михайлов, който има повдигнати девет обвинения, включително за закана за убийство, три средни и две леки телесни повреди, както и две хулиганства. Той обаче ще остане в ареста, докато прокуратурата реши дали да протестира. Ако това се случи, окончателно решение трябва да вземе Софийският градски съд.


Преди да бъде вкаран в ареста преди година, Михайлов беше именно под домашен арест, с гривна. Заради това, че прокуратурата намери нарушения, съдът го върна в ареста.


Новото решение на съда е Михайлов да бъде с гривна, но със сателитно проследяване. Според Софийския районен съд имало опасност той да извърши престъпление, но тази опасност можела да се неутрализира и с домашен арест. Прокурорският син е бил предупреден от съда, че ако нарушава домашния си арест, отново ще бъде задържан.
Следващото заседание по делото е на 19 септември.

Преди около два месеца Васил Михайлов се призна за виновен и за нанасяне на побой и беше осъден на пробация от година и половина и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото, но за инцидент в Созопол.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 13.06.2023 17:33

    Той е убеден,че е недосегаем защото е прокурорски син . Какъв е този прокурор , че да не може да възпита сина си , да му даде елементарно възпитание . Как той раздава правосъдие на другите ?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак