Виолета Комитова посочи, че е много доволна от резултатите на „Български възход”: „Изключително много се гордея, че в нашата кампания ние не изрекохме нито една лъжа и не дадохме нито едно напразно обещание, за разлика от другите партии”, добави тя.

Свързани новини

02.10.2022 20:20

Резултатите са добри: Стефан Янев

Видян 3348 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като добри определи резултатите на партия „Български възход” на предсрочния парламентарен вот председателят ѝ Стефан Янев. Той благодари на всички представители на коалицията, на симпатизантите на партията и излезлите да гласуват.


Той допълни, че не очертават червени линии и биха разговаряли с всички партии за търсене на правителство с перспектива от поне 1 година. Призова да се изчакат окончателните резултати, за да е ясно дали влизат в следващия парламент. Удовлетворени сме от резултата, не е важно дали влизаме или не влизаме, коментира Янев и допълни, че за тях е важно, че са постигнали резултат, въпреки че се явяват за първи път на избори.


„Още в началото казахме, че влизаме в тази кампания от движение - с възможности да направим най-доброто, така че нашите членове и симпатизанти да бъдат удовлетворени, че сме в изборите. Друг е въпросът, че нямахме достатъчно време. И разбира се, един друг елемент - ние направихме най-евтината кампания”, добави той.


„На базата на организацията, която се прави от движение, на база това, че нямаме достатъчно възможности да използваме пълния капацитет, който бихме могли да разгърнем, резултатите са добри”, е мнението на Янев. 


Той подчерта, че основното задължение на всички партии, представени в парламента, е да взаимодействат. „Ние сме там, за да можем да работим. Основната задача пред всички партии е



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци