Свързани новини

22.03.2021 14:57

Републиканци за България призовава за устойчиво управление на водните ресурси

Видян 1693 пъти | Коментари 10
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На днешния ден се отбелязва Световният ден на водата, провеждан под егидата на ООН, като тазгодишният слоган на кампанията е: „Ценим водата“.


Политическа партия „Републиканци за България“ призовава за устойчиво управление на водните ресурси и както винаги инж. Петър Матов – координатор на секторна политика „Околна среда“ е заявявал, за опазване на този така жизнено важен компонент на околната среда.


В последните години станахме свидетели на различни по вид природни катаклизми. Редуваха се периоди на суша, с такива на наводнения. От Републиканци за България вярваме, че най-добрият начин за установяване устойчивостта на една система е, когато тя бъде изложена на външни за нея фактори. Това, което наблюдавахме след настъпване на водните изпитания, както в област Перник, така и в останалите части на страната, намираме за притеснително и налагащо спешни мерки. Създадената правна несигурност, водните режими, станалите явни загуби на огромни количества вода по водопреносната мрежа, състоянието на язовирните стени и съоръжения, и още много други, не търпят отлагане, тъй като са от изключителна важност за устоите на едно общество. За неговото икономическо и здравословно развитие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Чесъна 23.03.2021 21:10

    Републиканци за България са най-правилната партия, за тях ще гласувам! Те са единствената надежда на народа, дано си отвори народа очите и избере правилното ... не са крадци, а са пълни с идеи! Не са стари лъжци, а са млади и мотивирани хора ..

  • 009 Anonimen 23.03.2021 21:05

    Състоянието на язовирните стени е в ужасно състояния и никой не прави ремонти и водата не се изпуска както трябва и стават наводнения

  • 008 Anonimen 23.03.2021 21:04

    Управлението на тази институция е необходимо да бъде заменено, защото на този етап куца

  • 007 Anonimen 23.03.2021 21:01

    Свидетели сме на какви ли ен катаклизми в държавата, ще оправим и този проблем, след като вземете властта, знаем, че ще решите всичко

  • 006 Anonimen 23.03.2021 20:41

    притеснително е какво се случва в държавата, нека някой да поеме отговорност за действията си. Новото правителство не бива да бъде управлявано от същите като старите

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.