Свързани новини

11.03.2013 15:29

Ремонтират напролет столични улици с 28 млн.

Видян 1209 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Над 28 млн. лв. ще отдели Столичната община за ремонти на улиците тази пролет. Вече започнаха и някои от ремонтните работи. Броят им ще се увеличи, когато времето се стопли. От общината обещават, че неудобството за столичани ще продължи още малко, а след това улиците няма да бъдат толкова кални и неугледни. Краят на зимата традиционно разкри новите дупки и деформации в уличната мрежа. В сравнение с миналата година сега общината ще отдели с 1 милион повече за ремонтите.


“Ще започнем първо с плановите ремонти. Те ще включват освен проблемите по големите улици с голям поток, ще включва ремонт и на второстепенната мрежа. Ще се ремонтират и тротоари,” обясни столичният заместник-кмет по транспорта Любомир Христов.


Самото сърце на столицата в момента е строителна площадка заради реконструкцията на булевард Витоша. Строителните работи на тази площадка приключват до седмица, след което предстоят довършителните. Живеещите в района са недоволни, защото в момента се придвижват по-трудно, но търпят с надеждата, че след това улицата ще стане по-хубава.


Районните кметове вече са готови със списъците на улиците, които се нуждаят от спешен ремонт. При първото по-продължително затопляне, реконструкциите трябва да започнат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма