Свързани новини

24.03.2014 11:05

Ремонт на Цариградско шосе променя движението

Видян 1469 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ремонтът на булевард Цариградско шосе ще доведе до редица промени в движението в столицата. Работата реално започва на 1 април, но редица промени в движението се въвеждат от този четвъртък (27 март), съобщиха от Столичната община.


Ремонтните дейности включат участъка от надлеза над бул. Г.М. Димитров до надлеза над бул. Александър Малинов, както и прилежащите съоръжения.


Ще бъдат ремонтиран надлеза по бул. Цариградско шосе при бул. Г.М.Димитров, надлез по бул. Цариградско шосе над бул. Александър Малинов, пешеходния подлез под бул. Цариградско шосе при Окръжна болница, централните и локални платна на булеварда от надлеза над бул. Г.М. Димитров до надлез над бул. Александър Малинов.


Строителните дейности включват и рехабилитация на подлеза Царевец на Орлов мост, която се извършва в момента.


Строителството ще се извърши на няколко етапа, като първият етап включва надлеза при Г. М Димитров.


До края на март месец пред и зад надлеза се затварят левите ленти на всяко платно в протежение на 50 метра, за да бъде извършено прекъсването на мантинелата и да бъде положен асфалт за преминаването от едното платно в другото.


За времето на ремонта се въвежда ограничение на скоростта във всяка посока от 80 до 40 км в час. На обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.


На 1 април започва основният ремонт на пътното платно в посока Пловдив на надлеза при бул. Г.М.Димитров. Движението в двете посоки ще се осъществява в платното посока център, а срокът за изпълнение е 45 календарни дни. От 16 май пък се обръща движението и се затваря платното в посока център.


Предвижда се около 15 май да започнат строителни работи по надлеза по бул. Цариградско шосе над бул. Александър Малинов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци