Иванов подчерта, че съвместно управление е "по необходимост - историческа и много сериозна", а в основата му е английският израз "да се съгласим, че няма да се съгласяваме".  „Големи предизвикателства, но и големи възможности има пред нас - реално можем да осигурим влизането в Шенген и в еврозоната, реално трябва да стартираме прилагането на мерките за Плана", обясни той.

Свързани новини

03.07.2023 10:37

Разпад на управлението ни е невъзможен: Хр. Иванов

Видян 984 пъти | Коментари 6
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Разпадът на управлението (на ППДБ и ГЕРБ) е невъзможен, защото няма алтернатива”, заяви пред БНР лидерът на Да, България Христо Иванов. “Какво, ще отидем на още едни избори? Какво очакваме от едни нови избори”, попита той.


Иванов подчерта, че съвместното управление е "по необходимост - историческа и много сериозна", а в основата му е английският израз "да се съгласим, че няма да се съгласяваме".  „Големи предизвикателства, но и големи възможности има пред нас - реално можем да осигурим влизането в Шенген и в еврозоната, реално трябва да стартираме прилагането на мерките за Плана", обясни той. За 3 месеца НС не прие дори 1 от 22 промени по същия план.


Според него в името на тези възможности, колкото и да е трудно управлението в настоящата конфигурация, то трябва да се изгради.
 Иванов отбеляза, че  „с плаващи мнозинства настоящото управление няма как да оцелее” визирайки хватките на ГЕРБ при гласуванията в комисиите и НС.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 30.07.2023 14:26

    В древността български свещенослужители са разпространили българската азбука и православното християнство в Киевската Рус, сега украинските фашисти (които вече надминаха дори хитлер), забраниха руския език (българския език също), 9 години планомерно унищожават рускоезичното население в източна украйна, а в момента унищожават и православието – нападат манастирите и църквите, горят иконите и църковни книги, бият и арестуват свещениците и изнасилват монахините.

  • 005 Калина 09.07.2023 12:58

    Марионетката Иванов знае, че при следващите избори ДБ ще бъдат вън от парламента.

  • 004 Пепи 05.07.2023 11:42

    Иванов се лъже много сериозно. Тяхното управление беше мъртво родено…

  • 003 Дани 05.07.2023 11:41

    Иванов бърка думите. Иска да каже нежелан, защото с това ще се изпарят надеждите му за някаква политическа кариера

  • 002 Асен 05.07.2023 07:45

    Така се надява, защото знае, че иначе остава на улицата.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни