Георги Георгиев

Свързани новини

15.09.2023 14:23

Раздаваме 14 000 светлоотразителни гривни, които ще направят децата по-видими за шофьорите: Шефът на СОС

Видян 399 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Честит първи учебен ден!

За втора поредна година раздаваме на всички първокласници 14 000 светлоотразителни гривни, които ще направят децата по-видими за шофьорите на пътя.

Знам колко е вълнуващ първият учебен ден, както за учениците, така и за техните родители и близки, които с притаен дъх и много вяра в своите деца очакват първия училищен звънец. За тези, които за първи път ще седнат на ученическия чин, днес започва нов и интересен път към знанието, който невинаги е лесен, но с достатъчно усилия и заедно с помощта на прекрасните учители, ще разкрие нови хоризонти за развитие.

 Днес посрещнах 15-и септември заедно с учениците и учителите в едно от най-добрите български училища - 145 ОУ Симеон Радев в район Младост.

 Искам да поздравя директорката на училището Антоанета Михайлова за чудесно организирания празник и за усилената ѝ работа с грижа за децата. За мен тя е Човек на деня. Пред мен поздрави по име десетки деца на прага на училищния двор и за всички е ясно, че гори в работата си. Затова пожелах на учителите, пред чието дело днес цяла България се прекланя и благодари с цветя, да продължават да просвещават децата на София - много отвъд дължимото по длъжностна характеристика, защото това не е просто професия, а призвание.

Желая на добър час на всички учители, ученици и техните родители, и нека новата учебна година бъде много успешна!, съобщи шефът на СОС Георги Георгиев.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог