Той коментира и санкциите по списъка "Магнитски". "Това е удар по България. В зависимост от санкционираните лица се правят асоциации. Неминуемо е. Но сега искат доказателства, а всичко е ясно", подчерта той.

Свързани новини

17.02.2023 12:29

Разчитам, че ще получим мнозинство за самостоятелно управление: Г-н Атанасов

Видян 360 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разчитам, че ще получим мнозинство за самостоятелно управление. Мисля, че можем да получим и шанс да прекратим политическата криза. Трябва да се положат много усилия от нашето обединение с ПП, за да се вдигне избирателната активност. Това заяви в студиото на „Здравей, България” съпредседателят на "Демократична България" генерал Атанас Атанасов.

Той коментира и санкциите по списъка "Магнитски". "Това е удар по България. В зависимост от санкционираните лица се правят асоциации. Неминуемо е. Но сега искат доказателства, а всичко е ясно", подчерта той.

„Става въпрос за процедура в друга държава, която обаче е велика сила. Всички са наясно, че ако САЩ са казали нещо, то те могат да подкрепят думите си с доказателства”, подчерта той. И допълни: „Ако някой иска доказателства – да ги поиска от САЩ”.

„Мисля, че на вота ще има специфичен подем за промяна в българското общество. Ще говорим на хората как може да се повиши стандартът им на живот. Не искам да разчитам на „Магнитски” и това нещо да бъде използвано. Абсолютно превратно и тенденциозно е и е част от пропагандната машина на ГЕРБ и ДПС – да се опитват да ни обвиняват, че ходим при чужди посолства да създаваме лош имидж. Смятам, че трябва да се проведе позитивна кампания", категоричен бе Атанасов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл