Свързани новини

21.05.2021 14:45

Рашков подсети шефа на Вътрешна сигурност да си ходи

Видян 3468 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков е учуден, че прокуратурата е възложила на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства да проверява МВР и ДАНС.


„Прокуратурата не може да възлага проверка на Националното бюро. Българската прокуратура така и не можа да разбере, че НБКСРС е независим държавен орган, който е упълномощен да осъществява такава проверка, включително и върху прокуратурата. Днешното изявление на прокуратурата показва правно невежество”, заяви за NOVA Рашков.


Самият служебен министър продължава проверката в МВР и каза, че тази сутрин е свалил доверието си от началника на дирекция „Вътрешна сигурност“ в МВР – една от двете служби, освен ГДБОП, които прокуратурата иска да бъдат проверени от Бюрото за контрол на СРС.


Шефът на Вътрешна сигурност Стефан Банков е бил преназначен, заяви по-късно Рашков пред бТВ.


„Няма да го уволнявам. Има други възможности. Аз не унищожавам кадрите на МВР , както се опитаха в началото някои да казват и да ме обвиняват”, коментира той.


 Стефан Банков заяви, че не иска да коментира, защото е подчинен на вътрешния министър.


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 21.05.2021 21:28

    Служебния МВР вместо да уволни ДВС МВР Банков не само да подслушване на политици и държавни но и за това че в социалните мрежи изтече информация как използа патрулиращи уж полицаи да му превозват ламинат и строителни материали при ремонта на жилището си .Преди време за ползване подчинени при подобен ремонт на апартамента си ген Шивиков бе уволнен Въпреки че са му били близки и приятели Това е след работно време .

  • 003 Anonimen 21.05.2021 21:15

    Щеше да е много смешно ако всъщност не беше толкова ИЗУММИТЕЛНО МВР вместо да уволни ДВС МВР ст.кр Стефко Банков да го подсеща сам да се оттегли подавайки оставка както някой от другите слушатели на незаконни СРС на политици .

  • 002 Anonimen 21.05.2021 21:15

    Щеше да е много смешно ако всъщност не беше толкова ИЗУММИТЕЛНО МВР вместо да уволни ДВС МВР ст.кр Стефко Банков да го подсеща сам да се оттегли подавайки оставка както някой от другите слушатели на незаконни СРС на политици .

  • 001 Anonimen 21.05.2021 20:58

    Банков има доста причини да бъде уволнен и колкото да го подсещат сам няма да си тръгне ако не принудително бъде освободен Освен отдавна е придобил право на пенсия .Няма да бъде изненада ако както всички придобили да си я получават АПЗ .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак