Свързани новини

09.10.2021 07:00

Радев насъска едни хора срещу други: Герджиков

Видян 2516 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Радев беше твърде рязък. Личното му отношение към някои хора повлия на начина, по който постъпва спрямо тях като президент. Не упреквам Радев за това, че е отишъл при протестиращите с вдигнат юмрук. Но тогава имаше и контрапротести. А президентът не бива да взема страна. Да не насъсква хората едни срещу други. Такова разделение не се е случвало от 90-те години, а тогава имаше повече причини за това, отколкото днес. Президентът, който иска да обедини нацията не стои зад пердето, когато под прозорците му бият, той трябва да е активен." Това заяви кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков в "Лице в лице" по БТВ.

"Аз не бях много склонен да направя тази жертва и да се кандидатирам. Казвам жертва, защото в последните дни ми обясняват точно това, че постъпката ми е жертва. През последните 5-6 дни чух ужасни неща за себе си. За съжаление това засяга и близки хора до мен, а аз не съм готов да жертвам тях. За мен се написа, че съм българо-мохамеданин, като обида. Аз не съм такъв и не мога да разбера що за обида е това да си българо-мохамеданин", подчерта  проф. Анастас Герджиков.


"Аз разговарях относно моята кандидатура с мои приятели и колеги, които настояваха, че такава кандидатура е необходима на България. После разговарях и с Красимир Велчев, когото познавам отдавна. Той ме убеди окончателно. Бойко Борисов е научил от него за моята кандидатура и е решил ГЕРБ да ме подкрепят.


Нямам нищо общо с ДПС. Виждал съм Ахмед Доган веднъж и то от 10 метра. Не познвам г-н Карадайъ, ниго г-н Пеевски. Никога не съм бил член на НДСВ. Познавам много хора от НДСВ, но никога не съм бил част от партията.

Много хора ме упрекнаха, че съм кандидат на ГЕРБ. Аз искам да бъда кандидат на всички българи и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 11.10.2021 05:41

    За изпращане за учене в Хумболтовския Университет в Берлин през 1984-1985г. се изискваше БКП-одобрение и ДС-разрешение! А таковива се издаваха на БКП-верни и ДС-проверени лица с подходящия произход! Какви са били майката, бащата. дядовците, бабите, сватовете на Герджиков?! Били ли са по някакъв начи сред доверените лица на БКП+ДС?!

  • 006 Anonimen 09.10.2021 18:03

    Радев разединява честните от корумпираните политици. Той обедини всички почтени и уважавани от обществото. Анастас Гeрджикoв щe ни oбeдинявa c мутри, чeкмeджeтa, рeкeтьoри и криминaлно проявени хора.

  • 005 Anonimen 09.10.2021 17:58

    За разлика от Панов, който е достатъчно прям и не цепи басма на никой, Герджика е мазен и хлъзгав кариерист. Общо взето, никога не е изказвал гражданска позиция. Когато миналото лято пребиваха негови студенти, Герджика си траеше като лисугер. Сакън да не се скара с някой от властта. Когато много искаш да се харесаш на всички, накрая става така, че на никой на са му приятни безгръбначни особи...

  • 004 Anonimen 09.10.2021 17:27

    Герджиков е основател на Новото време с Кошлуков и други корумпирани министри от НДСВ. Лозунга им беше. Иде Новото Време. През 2004 г. се отцепи от НДСВ в компанията на любопитни и знакови личности.

  • 003 нещастен плужек 09.10.2021 15:15

    Първо да си оправи бардака СУ, който е превърнал в пристан на подлоги и кариеристи с нечисти намерения и тогава да тръгва да оправя нещо друго, камо ли държавата

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

рак