Москва иска да привлече 300 000 души, като се фокусира върху тези, които имат подходящо военно обучение и предишен боен опит. Кампанията все още продължава, като вече са мобилизирани повече от 200 000 проекта.

Свързани новини

22.10.2022 07:02

Путин стреля с пушка по време на посещение при мобилизираните войски

Видян 4823 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският президент Владимир Путин и министърът на отбраната Сергей Шойгу посетиха полигоните в западната Рязанска област, за да видят отблизо подготовката на мобилизираните войски.

На Путин и Шойгу беше показано стандартното оборудване, което се издава на наборниците, включително униформи, каски и бронежилетки, както и есенните и зимните ботуши, които се издават на армията.

"Най-важното е, че всъщност го има", каза Путин, когато някои военни служители му показаха обувките на войниците, очевидно позовавайки се на различните недостатъци на оборудването, които се появяват в хода на продължаващата частична мобилизация.

Миналата седмица руският президент изрази съжаление за "глупостта", проявена от някои служители по време на мобилизацията, и призна, че ако Москва не беше обявила частична мобилизация, "никога нямаше да видим тези проблеми, които са се натрупали там, очевидно от доста време".


Путин и неговият министър на отбраната се срещнаха и с наборниците и посетиха стрелбището на полигона. Путин е произвел няколко изстрела със снайперска пушка "Драгунов" (СВД), показват кадри от мястото на събитието.


Русия обяви частична мобилизация на 21 септември в опит да подкрепи продължаващата военна операция в съседна Украйна, която започна в края на февруари. Москва иска да привлече 300 000 души, като се фокусира върху тези, които имат подходящо военно обучение и предишен боен опит. Кампанията все още продължава, като вече са мобилизирани повече от 200 000 проекта.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец