Приложението Убиец на Twitter Threads

Свързани новини

04.07.2023 14:20

Приложението Убиец на Twitter Threads ще бъде пуснато до дни

Видян 700 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Meta, компанията майка на Facebook, се готви да пусне конкурент на Twitter, наречен Threads, в четвъртък, 6 юли, според обява в App Store на Apple Inc.

 Ръководената от Илон Мъск компания Threads има за цел да предостави на потребителите алтернативна платформа за социални мрежи и дискусии. Приложението първоначално е открито в магазина Google Play в Европа в понеделник сутринта, а по-късно става достъпно в Apple App Store към понеделник вечерта, според Forbes.

Решението за пускане на Threads идва в разгара на различни противоречия около Twitter, като например ограниченията за потребителите и проблемите с Bluesky, конкурентна платформа, основана от Джак Дорси. Meta възнамерява да позиционира Threads като по-приобщаваща и добре управлявана алтернатива, като се справи с опасенията, изразени от рекламодателите относно връзката на Twitter с крайно десни фигури.


В момента приложението е достъпно за предварителна поръчка в App Store. В списъка на App Store Threads е описано като платформа, в която общностите могат да се събират, за да обсъждат различни теми, както актуални, така и модни, като улесняват връзките с любими творци. Приложението съчетава елементи от Instagram и Twitter, като потенциално може да привлече както съществуващите потребители на Instagram, така и нови потребители, които търсят различно преживяване в социалните медии, съобщи News 18.

В последните събития, свързани с Twitter, Илон Мъск, направи редица промени. Една от промените включва назначаването на Линда Якарино за нов главен изпълнителен директор. Twitter, под ръководството на новия главен изпълнителен директор Линда Якарино, продължава да се бори с намаляващите приходи от реклама. Платформата въведе ограничения за това какво могат да разглеждат абонатите, което доведе до недоволство сред потребителите.

Мъск, който придоби Twitter за 44 млрд. долара през октомври, разкри в Туитър, че проверените акаунти първоначално са били ограничени до четенето на 6000 публикации на ден, докато непроверените акаунти са били ограничени до 600 публикации, а новите акаунти са можели да разглеждат само 300. По-късно тези цифри бяха увеличени съответно на 10 000, 1 000 и 500, съобщи Morningstar.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец