Свързани новини

22.03.2021 18:10

Премиерът поздрави Йенс Столтенберг за амбициозния дневен ред на Алианса

Видян 1584 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Премиерът поздрави Столтенберг за амбициозния дневен ред на Алианса и за лидерската му роля в процеса на размисъл НАТО 2030, засилващ политическото измерение на организацията. Българският министър-председател потвърди, че страната ни ще продължи активно да допринася в процеса НАТО 2030 с конкретни предложения и анализи.
Премиерът Бойко Борисов и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обсъдиха също разкритата преди дни група за шпионаж в страната ни, като Столтенберг изрази пълна подкрепа за България. Важно е НАТО да бъде силно обединено срещу всякакви зловредни дейности в държавите членки на Алианса.
„В НАТО всички трябва да сме единни и солидарни един с друг. Политическата воля за това е от голямо значение“, изтъкна от своя страна премиерът Бойко Борисов и увери Столтенберг, че НАТО винаги може да разчита на съюзническата солидарност на България. Министър-председателят Борисов добави, че НАТО като най-успешния политико-военен съюз в историята е допълнителен гарант за суверенитета, интегритета и сигурността на България.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 ПЕНСИОНЕР 22.03.2021 21:29

    Имам чувство,че Байдън им гледа сеира на нашите все още управници и им крои шапка.Американците не харесват тъпото и просташко натягане.Те предпочитат мъжкарското поведение.

  • 003 престъпен случайник 22.03.2021 21:15

    Унижението на Тиквата е начин за подмазване и навеждане. Само да знаят, че Тиквата не е България и българите

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 22.03.2021 20:16

    Тоя явно сам си е шеф, не нам! - народът ни в мнозинството си не подкрепя тоя терористичен пакт, отварящ незаконни войни и повишаващ непрекъснато международното напрежение. Нека първо да питат българите, дали искат да воюват с Русия и тогава да се говорят глупости. И нека цялото правителство барабар с джендърята на първа линия в окопите при евентуална война за пример на простолюдието !!! И да викат слава Американу, слава Герберистану, слава героям !!!Амин !!!

  • 001 Тихомир Томов 22.03.2021 18:27

    Горчив смях на милиционери комунисти, които навремето се кълняха в защита на социалистическата ни Родина срещу НАТО. Тръмп не случайно започна приключването на тази машина за харчене на пари .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци