Той добави: "Дали са извънземни, или не, не знаем, но те са били интелигентни и са живели с нас. Те трябва да пренапишат историята."

Свързани новини

15.09.2023 18:00

Представиха "трупове на извънземни" в мексиканския конгрес

Видян 2159 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Два предполагаемо "нечовешки" мумифицирани трупа на извънземни бяха показани на законодатели в Мексико Сити от самопровъзгласил се експерт по НЛО, който заяви, че анализът на екземплярите е показал, че те не са част от "земната еволюция" на човечеството.

Двете миниатюрни хуманоидни тела, които имат ръце с три пръста и изглежда имат стереоскопично зрение, са открити в мини за водорасли в Перу, заяви в рамките на презентацията журналистът и уфолог Хайме Маусан. Той добави под клетва убеждението си, че телата, които са датирани с въглероден диоксид на около 1000 години, не са от земен произход.

"Тези екземпляри не са част от нашата земна еволюция", заяви Маусан по време на публичното изслушване. "Това не са същества, които са били намерени след катастрофа на НЛО. Те са били открити в мини [от водорасли] и по-късно са били фосилизирани".

Той добави: "Дали са извънземни, или не, не знаем, но те са били интелигентни и са живели с нас. Те трябва да пренапишат историята."


 По време на представянето беше добавено, че телата имат подвижни шии и дълги черепи, както и леки, но здрави кости и нямат зъби. Служителите бяха уведомени, че това са характеристики, "по-типични за птиците".

Преди да покаже двата екземпляра, Маусан показа и кадри, за които се твърди, че са на "НЛО и неидентифицирани аномални явления (НАН)". Подобни кадри бяха показани пред Конгреса на САЩ във Вашингтон по-рано тази година от бившия пилот на американските военноморски сили Райън Грейвс, който заяви пред законодателите, че съществуването на НЛО и НЛО е "публична тайна" в армията.

Грейвс е присъствал в Мексико Сити на презентацията, водена от Маусан - който и преди е бил свързван с опровергани твърдения за предполагаеми извънземни артефакти. През 2017 г. беше установено, че пет предполагаемо мумифицирани тела, за които той твърди, че са потенциално извънземни, всъщност са останки от човешки деца.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог