„В този момент Движението за права и свободи е ЕДИНСТВЕНАТА партия-член и на Групата Обнови Европа
01/02

Свързани новини

13.11.2023 13:23

ПП излъга, че ни е член, само ДПС е: АЛДЕ

Видян 4118 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В този момент Движението за права и свободи е ЕДИНСТВЕНАТА партия-член и на Групата Обнови Европа, и на партията АЛДЕ (Алианс на либералите и демократите в Европа) от България”, пише в нарочно изявление на европейската организация. С него се уличава в лъжа Продължава промяната, която претендира, че е приета в АЛДЕ.


Представящите се за евроатлантици лидери на ПП – министър-председателят Денков, финансовият министър и съпредседател Асен Василев и шефът на парламентарната група и експремиер, и до момента НЯМАТ ЕВРОПЕЙСКА И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ЛЕГИТИМАЦИЯ.


Те само кандидатстват да бъдат приети в европейското либерално семейство. А, както АЛДЕ уточнява, „приемането на членове следва процес, започващ с писмена кандидатура и следва изисквания и времеви график и е обект на решение на Съвета на партиите в АЛДЕ, за да бъде приет”.


Интересно е дали ПП, които при всичките си „видни юристи”, воглаве с Лена Бориславова и Никола Минчев, Стою Стоев и други забавни лица, занимавали се предимно с местене на папки и кламери в кантори и с 0 опит в съда, процесът на приемане в АЛДЕ изобщо ще се увенчае с успех. Още помним смехотворните и толкова дълго траяли опити за елементарна регистрация на партията.


Евроизборите са само след 7 месеца и ще бъде много оригинално на тях да се яви партия, която се представя и има претенции за най-проевропейска у нас, но е отритната от европейските политически семейства, т.е. й липсва всякаква легитимация.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог