Областният управител на София Вяра Тодева от Продължаваме промяната е върнала решението за избор на комисии от Столичния общински съвет. Този акт показва, че ПП и кметът им Васил Терзиев все още не са диагностцирали проблема, който имат в София

Свързани новини

15.02.2024 16:23

ПП и кметът Терзиев все още не са диагностицирали проблема, който имат в София: ГЕРБ

Видян 352 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Областният управител на София Вяра Тодева от Продължаваме промяната е върнала решението за избор на комисии от Столичния общински съвет. Този акт показва, че ПП и кметът им Васил Терзиев все още не са диагностицирали проблема, който имат в София. Той на първо място не е административен, а е политически и в неговото решение трябва да участва не областният управител, а кметът. Впрочем, ПП така и не успяха да сформират мнозинство, точно заради отсъствието на Васил Терзиев в този процес и заради присъствието на Борис Бонев в него.


Цели 3 месеца Бонев и Терзиев обясняваха как единственото нещо, което трябва да се направи е да бъде избран председател на СОС, а след това всеки ще гласува както намери за добре. Точно това се случи преди седмица и се оказа, че ПП нямат мнозинство. Вместо да започнат да решават този структурен проблем, който ще пречи преди всичко на техния кмет и на техния председател на СОС, те втвърдиха тона към всички партии и се обявиха за опозиция.


На кого? На кмета? На председателя на СОС? Или на София? Актът на техния областен управител, който от своя страна е представител на тяхното правителство е симптом за липса на разсъдък. И според мен тази липса няма да може да бъде компенсирана с натрупването на опит. Затова е важно общинските съветници от другите партии в СОС да запазят самообладание и да започнат да наваксват бързо пропиляното от Терзиев време. В противен случай цената за неадекватността и бездействието ще бъде платена от всички софиянци", коментира депутатът от ГЕРБ Тома Биков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей