Свързани новини

22.07.2021 10:07

Полицаи блъснали елен, одрали го в в РПУ-то на АЕЦ Козлодуй и го изяли

Видян 5935 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една история атастрофа, осигурила еленско месо за полицейски банкет, прибавя нов нюанс около скандала с шефа на охраната на АЕЦ "Козлодуй" Пешко Караджов, пише Offnews . След като стана ясно, че на територията на електроцентралата и не без намесата на Областната дирекция на МВР във Враца са потулвани нередности, което пък е било щедро заплащано с апетитни постове, сега се разбира за прикривани от полицаи престъпления.  


Това става ясно от проверка на Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР, която е изпратила сигнал до прокуратурата в Козлодуй. Сигналът е подаден от уволнения полицай Цветан Благоев, който първоначално разпространи записа с вилнеещия в Районното управление на Козлодуй Караджов. В него той е описал данни за случай от 2014 г., при който служители на ОДМВР-Враца блъскат със служебен автомобил елен, след което го откарват в управлението на територията на АЕЦ-а, убиват животното, като подробно документират случая със снимки, и няколко дни по-късно транжираното месо се оказва на трапезата на полицейски банкет, който се завихрил във вила на областната дирекция на полицията.


Снимките можете да видите на този линк, но предупреждаваме, че на тях има сцени на насилие и кадри, които могат да причинят неприятни усещания.


В отговор от 22 август от МВР отговарят на Благоев, че изнесените от него данни се потвърждават, без това, че месото било изядено по време на пиршеството.


"При проверка се потвърждават данните за неправомерни действия на служители от РУ - АЕЦ "Козлодуй" при ОДМВР-Враца в частта им относно прикриване на произшествие за възникнало ПТП със служебен автомобил, при което е блъснато диво животно", се посочва в отговора на "Вътрешна сигурност".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион