Денков пред Нетаняху

Свързани новини

06.11.2023 16:45

Подкрепяме Израел: Денков пред Нетаняху

Видян 1465 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Тук сме, за да изразим нашата силна подкрепа за Израел и гражданите на Израел”, заяви премиерът на ротация Николай Денков, който пристигна в Йерусалим заедно с вицепремиера Мария Габриел. Формалният повод за визитата им е “знак на солидарност” със страната след атаката на Хамас от 7 октомври.


"Знаем колко трудно време е и затова трябва да сме тук. Искам да кажа, че всички сме шокирани от терористичните атаки, които убиха толкова много невинни хора и е изключително важно всички заложници да бъдат освободени, колкото се може по-бързо", каза още той.


"Благодаря Ви, г-н министър-председател. Вие изразявате в голяма степен и нашата позиция, че ние водим не само нашата война, но водим битката на цивилизацията срещу варваризма. Ако цивилизацията не успее, варваризмът ще. Това виждаме през 21 век. Това е не само нашата битка, но и вашата битка", заяви от своя страна израелският премиер Бенямин Нетаняху.


Денков увери президента на Държавата Израел Исаак Херцог, че страната ни би оказала хуманитарна подкрепа с всичко необходимо, включително и с изпращането на медицински специалисти.  В рамките на визитата си в Ерусалим той се срещна и с роднини на отвлечени граждани в Газа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.11.2023 00:06

    Нетаняху е сключил договор с пфайзер да инжектират гражданите на Израел като морски свинчета с най-смъртоносната "ваксина" в човешката история. The Israeli leader Netanyahu has attacked his own people. He brokered a deal with Pfizer in 2020 to inject the Israeli citizens with Pfizer's experimental COVID shots in return for letting Pfizer use the Israeli citizens as guinea pigs by studying the effects of the experimental shots, the most deadly "vaccine" in human history.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни