Свързани новини

10.09.2020 16:39

Пловдивската организация има огромен потенциал: Нинова

Видян 1390 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със ставане на крака и скандирания "БСП",  "Победа" и  "Нинова", които продължиха цели 5 минути.  Така я посрещна препълнената зала на гранд хотел „Пловдив” днес Корнелия Нинова, която проведе среща със социалисти от Пловдив. На срещата присъстваха и представители на партийните организации в общините Асеновград, Брезово, Калояново, Карлово, Лъки, „Марица“, Първомай, Раковски, „Родопи“, Садово, Съединение, Хисар, Кричим, Перущица, Стамболийски, Куклен и Сопот.


С много емоция социалистите посрещнаха Нинова и категорично декларираха подкрепа за нея в предстоящия пряк избор за председател в събота 12 септември.


„Пловдивската организация има огромен потенциал, който не се използва за успеха на БСП и на града. Прекият избор е възможност да покажете силата на редовите членове, които сте партията. Виждайки тази пълна зала и ентусиазма ви, вярвам в мъдростта, честността и енергията на пловдивските социалисти", заяви Корнелия Нинова.


Редовите пловдивски социалисти подкрепиха Нинова, а градското ръководство в лицето на Георги Гергов бойкотира срещата като не разреши използването на залата, собственост на БСП в район Северен, което наложи провеждането на срещата в голямата зала на гранд-хотел „Пловдив”. Градското ръковдство не присъства на срещата.


Срещата беше по покана на сформираният Инициативен комитет за подкрепа на Корнелия Нинова, в който влизат интелектуалци, професори, генерали, архитекти, председатели на ОПО и редови членове на партията. Нинова бе подкрепена и от народните представители доц. д-р Георги Йорданов, Манол Генов, Веска Ненчева и Димитър Георгиев.


   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 10.09.2020 18:49

    Президентът Румен Радев излезе с изявление в социалните мрежи: "Масовият протест принадлежи на всички граждани. На площадите днес не са нито контрабандистите, нито мафията, а българският народ, който е единственият суверен по силата на Конституцията и е твърдо решен да си върне държавата. Призовавам всички на площада днес да не се поддават на провокации. Отговорността за предотвратяването на инциденти, за живота и здравето на протестиращите и на редовите униформени служители носи ръководството на МВР. Нека всички участници в събитието – граждани, полицаи и жандармеристи – не забравят, че сме българи. Че призванието на униформените е да бдят над сигурността на гражданите. Че насилието между власт и граждани няма място в онова бъдеще, за което всички почтени хора се борим и ще постигнем. Моралната ни победа като общество ще е в това да съхраним гражданския мир, въпреки обидите, провокациите и демонстративното погазване на демократичните принципи от загубилата всякакво доверие власт. Промяната е неизбежна. Всяко упорство на управляващите само задълбочава кризата".

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните