Свързани новини

13.04.2009 14:52

Платиха 620 000 евро откуп за Киро Киров

Видян 2434 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Част от исканите 1 млн. евро за отвлечения бизнесмен Киро Киров са били платени от сина му Иван в неделя. Похитителите са прибрали 620 000 евро, съобщи в. “Стандарт”. От семейството на Киров е било изискано остатъкът да бъде предаден до края на тази седмица, твърди сайта „Всеки ден“. Като гаранция, че Киров е жив, синът му е получил нови снимки с MMS по мобилния си телефон, след като предал парите. Последвал и SMS с предупреждение, че трябва да изплати цялата сума.


Похитителите прибрали парите с кука от мост над магистрала "Тракия". Синът на Киров закачил сака с пачките на указаното място и бандитите го издърпали. Апашите изчезнали с тъмносин джип БМВ Х5. Полицията установила по-късно, че колата е с фалшива бургаска регистрация. 73-годишният Киро Киров обаче все още е в неизвестност. Киров изчезна в нощта на 27 март пред дома си в столичния квартал „Банкя”. След изчезването му роднините на бизнесмена твърдяха, че Киров е в чужбина. От МВР и прокуратурата обаче твърдяха, че няма такава информация. В момента полицията работи по версия, която не изключва бивши служители от системата да участват в групата, свързана с отвличанията, съобщи БНР. Според Сметната палата Киров е спонсор номер едно на ГЕРБ, както писа 19 минути. Дарил е на партията на Бойко Борисов 53 323, 80 лв. Блогът Репортер пък пише, че отношенията на Киров и Борисов били изключително близки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни