Пиар агенцията АПРА спечели поръчката за реклама на туризма чрез инфлуенсъри

Свързани новини

08.01.2024 16:51

Пиар агенцията АПРА спечели поръчката за реклама на туризма чрез инфлуенсъри

Видян 1978 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пиар агенцията „АПРА“ ООД спечели поредна обществена поръчка на Министерството на туризма. Тя е определена за изпълнител в търга за популяризиране на туристическа дестинация България чрез организиране и провеждане на тематични турове за журналисти, снимачни екипи, блогъри, влогъри, популярни личности и експедиенти от целеви и перспективни пазари. Това става ясно от публикуваното решение в регистъра на обществените поръчки, установи проверка на TravelNews.

Търгът е за 1 млн. лв. без ДДС, като изборът на изпълнител е на база предложена най-ниска цена. От „АПРА“ са дали цена 724.91 лв. без ДДС, която е съвкупност от стойността за една нощувка в 4 или 5 звезден хотел, обяд, вечеря, такса за самолетен билет, цена за екскурзовод на час и цена за превоз в страната. Другият участник – консорциумът ДЗЗД „Медия хотел“, е предложил 798.50 лв. без ДДС за същите услуги.

Консорциумът „ДЗЗД НМН“ и агенция „Директ медия Крес“ ЕООД са отстранени от процедурата, защото не отговарят на условията. Първият е допуснат до отварянето на цените, като е предложил много ниска оферта от 411.35 лв. без ДДС, като обосновката за която не е зачетена от комисията. Компанията на рекламния бос Красимир Гергов - „Директ медия Крес“, въобще не е допусната до отварянето на ценовите оферти.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион