Свързани новини

06.10.2021 13:12

Пеевски в ДАНС: Ще лъснат много хора

Видян 3397 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият депутат от ДПС и медиен магнат Делян Пеевски се появи в ДАНС. Той отказа да отговори на въпросите на чакащите го репортери, но обеща, че ще се показва в публичното пространство.

"Бях повикан от ДАНС и се отзовах веднага. Тепърва ще стават ясни нещата за много хора”, каза той.

Пеевски е свързан с три офшорни фирми – Felina Trade & Investment Inc, Verum International Limited и IGWT Limited, които не са споменати в подадените от него имуществени декларации, данните за които са от международното разследване Pandora Papers, съобщи преди ден bird.bg.

Делян Пеевски е сред санкционираните от САЩ по глобалния закон Магнитски. И по тази линия прокуратурата вече обяви, че го е разпитала и че по темата тече проверка. Заради тази проверка прокуратурата е изпратила писма до Държавния департамент на САЩ, с които иска повече информация на какво се базират наложените санкции срещу Пеевски и бившия зам.-шеф на Бюрото за контрол на СРС Илко Желязков.

 Снимка: Мартин Георгиев, Сега


Пламен Валентинов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 07.10.2021 01:34

    Ум не ми побира как тази популация толерира една уродлива циганка и нейния уродляк да ги мамят и грабят!

  • 002 Anonimen 06.10.2021 16:27

    Две офшорни фирми от Британските вирджински острови са станали собственост на Ирена Кръстева през 2009 г.. Тяхната регистрация е поръчана от швейцарска банка. Целта на операцията е да се отворят банкови сметки на името на юридическо лице, като така се прикрива истинският им собственик – майката на бившия депутат и медиен магнат Делян Пеевски.

  • 001 Anonimen 06.10.2021 15:01

    Докато съществуват ДПС и ГЕРБ този тлъст крадец спокойно ще дава обяснения в България където и да е, защото структурите които ще го питат са от тези две ОПГ-та и няма как да му изкарат "кирливите ризи" ! Тази тлъста свиня фигурира и в "Магнитски", но рязаните от ДПС отричат да е измамник и крадец, те щели да решат какъв е след тяхно разследване, те американците НЕ ЗНАЕЛИ НИЩО, само предполагали ! Три са партиите които трябва да се забранят в България със закон защото нанасят само вреда на държавата и са антибългарски това са ДПС, БСП и ГЕРБ, а и трите са "деца" на БКП ! В Русия забраниха КПСС, в България БКП стана БСП, каква ирония ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей