Вместо да губи времето след изборите – точно две седмици, да дава надменни изявления и само той да си вярва, че управлява и е лидер

Свързани новини

20.11.2023 14:00

Пак не пожелаха Бонев за председател, нов провал за надменната линия на Терзиев

Видян 1896 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очаквано и прогнозирано от 19 минути още преди да се почнат ненужните опити, Борис Бонев не беше избран за председател на Столичния общински съвет. И при втория опит той събра гласовете на „своите” от ППДБСС – 23, срещу 9-те от БСП за Ниновата кандидатка Диана Тонова.

Вместо да губи времето след изборите – точно две седмици, да дава надменни изявления и само той да си вярва, че управлява и е лидер, кметът Васил Терзиев можеше да е провел истински разговори с лидерите, но не на партии, а на групите в Столичния общински съвет. И да е сформирал мнозинство. Всички бяха наясно, че Бонев е нежелан – от едни, защото са работили с него, от други – защото не виждат в негово лице балансиращ, а разбалансиращ фактор, какъвто не бива да бъде един „пръв между равни” – шеф на СОС.

Терзиев предпочете от позицията на генералски внук да ги прескочи. И докато не научи урока за добро възпитание и политически подход, няма да има по-голям успех. Неговите задкулисни уговорки няма как да важат за всички. Общината, още в корена на името, съдържа идеята за общност и се управлява като общност, не като диктатура в частна фирма.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.11.2023 16:33

    Никой нормален не иска мис Бони да е председател на СОС!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион