За пета поредна година ще се проведе програмата за растеж на Endeavor – Dare to Scale (D2S). От днес платформата е отворена, като всички компании, които имат оборот над 200 000 лв. за изминалата година и са с до 150 служители, могат да кандидатстват за участие на този линк.

Свързани новини

10.04.2023 15:16

Отваря приемът за програмата на Endeavor – Dare to Scale 2023

Видян 873 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За пета поредна година ще се проведе програмата за растеж на Endeavor – Dare to Scale (D2S). От днес платформата е отворена, като всички компании, които имат оборот над 200 000 лв. за изминалата година и са с до 150 служители, могат да кандидатстват за участие на този линк.


Крайният срок за подаване на кандидатурите е 30 април 2023 г. Програмата се организира от българския офис на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor с основен партньор Пощенска банка, с подкрепата на Софтуер Груп, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНСМП), Европейската банка за възстановяване и развитие (EBRD), както и с капиталов партньор SeedBlink.

В програмата могат да участват компании, които вече имат доказан продукт или услуга на пазара, от всички сфери на икономиката и от всички региони в България.


Предприемачите, които са заявили интерес за участие и са попълнили апликационната форма, ще преминат през селекционен процес, в който екипът на Dare to Scale, ментори и бизнес лидери от мрежата на Endeavor ще изберат финалните участници. Подобно на миналата година едно от местата в програмата е предвидено за организация/ компания развиваща своята дейност в полза на обществото.

Dare to Scale ще се проведе в София и ще е с продължителност от четири месеца – от м. септември до м. декември 2023 г. Основателите на компаниите ще имат възможност да участват в специализирани обучения в ключови за развитието на всеки скалиращ бизнес области: управление на организацията, маркетинг и продажби, бизнес планиране и набиране на капитал.


Съдружници и директори от консултантската компания PwC България за втора година ще работят индивидуално с всички участници. Участниците ще могат да се включат в събития, по време на които да се запознаят и да обменят опит с основите фигури в предприемаческата екосистема. Програмата ще приключи с финалното събитие Demo Day, по време на което компаниите ще презентират бизнесите си пред жури от утвърдени бизнес лидери като Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка.



 Наталия Каменова





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог