Крадци са откраднали 30 милиона долара от частен трезор в Лос Анджелис, съобщи вчера полицията в града, цитирана от Асошиейтед прес и БТА.

Свързани новини

04.04.2024 11:10

Откраднаха $30 милиона от частен трезор в Лос Анджелис

Видян 331 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Крадци са откраднали 30 милиона долара от частен трезор в Лос Анджелис, съобщи вчера полицията в града, цитирана от Асошиейтед прес и БТА. Кражбата е била извършена в нощта на Великден в неназован обект в района на Силмар в долината Сан Фернандо, където се съхраняват пари от предприятия в целия регион, съобщи командирът на полицейското управление на Лос Анджелис Илейн Моралес пред вестник "Лос Анджелис таймс".

Престъпниците са успели да проникнат в сградата, в която се намирал трезорът, каза Моралес. Управителите на съоръжението, които полицията не идентифицира, открили мащабната кражба едва в понеделник, когато отворили трезора.

Източници, запознати с разследването, казаха, че крадците са проникнали през покрива на сградата, но не е ясно как са избегнали алармената система. Освен това, гледан отвън, сейфът не показа признаци на взлом. В допълнение към интригата, много малко хора са знаели за огромните суми пари, които се съхраняват в този сейф, казаха източници от правоприлагащите органи. Те описват взломът като сложен и предполагат, че е извършен от опитен екип от крадци, които знаят как да влязат незабелязани в защитено съоръжение.

Според "Лос Анджелис таймс" взломът е сред най-големите кражби на пари в брой в историята на Лос Анджелис, а общата сума надхвърля сумата от всички обири на инкасо автомобили в града.

Най-големият предишен обир в Града на ангелите беше на 12 септември 1997 г., когато отмъкнаха 18,9 милиона долара от Dunbar Armored на улица Mateo. Тогава крадците бяха заловени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей