Програмата се осъществява чрез Портала за студентски стажове в държавната администрация www.staj.government.bg

Свързани новини

30.03.2022 15:53

От днес студентите могат да кандидатстват за летен стаж в държавната администрация

Видян 812 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


От днес  до 8 май е отворена процедурата за кандидатстване за летен стаж в структурите на държавната администрация. Всички български студенти, които се обучават в български или в чуждестранни висши училища, както и чуждестранни студенти в българските университети,  могат да осъществят пълноценен стаж, придобивайки професионален опит в административните структури на всички нива в цялата страна.


 


В рамките на централизираната лятна кампания за кандидатстване се предлагат над 570 обяви за над 790 стажантски позиции. Интервютата с одобрените кандидати ще се проведат в периода 9 май - 6 юни , а първото класиране ще бъде публикувано на 7 юни.


 


Програмата се осъществява чрез Портала за студентски стажове в държавната администрация www.staj.government.bg. Цялата процедура - публикуване на обявите, кандидатстване и подбор, класиране, потвърждаване и приемане на студентите - е изцяло онлайн, като по този начин се осигурява публичност и прозрачност на всеки етап.



Продължителността на стажовете е от 10 до 45 работни дни, според нуждите на приемащата структура. По време на стажа студентите не получават възнаграждение и времето не се зачита за трудов и осигурителен стаж.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева