Свързани новини

30.08.2021 12:08

От Държавния резерв са източени 100 тона гориво, но се твърди, че е разлив: Манолова

Видян 3485 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шокирана съм! На днешното заседание на Комисията по ревизията стана ясно, че от Държавния резерв са източени 100 тона гориво и се твърди, че това е разлив. Такъв разлив би приличал на Мексиканския залив и би причинил екологична катастрофа, ако се е случил. Където и да се бръкне в държавните дружества, се случват кражби за милиони. Където и да се пипне след ГЕРБ, положението е „след мен и потоп“.


Това заяви председателят на парламентарната група „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова в предаването „Още от деня“ по БНТ днес във връзка с разглеждан от Комисията по ревизията сигнал.


Преди това изслушахме новото ръководство на „Автомагистрали“ ЕАД. Те са в шок, защото ако дружеството продължи да изпълнява договори с нарушения за милиарди левове, те ще отидат в затвора, допълни Манолова и посочи, че на следващото заседание, във вторник, Комисията по ревизията ще продължи да разглежда Държавния резерв и ще разгледа „златния гьол“ при ГКПП „Капитан Андреево“.


Манолова подчерта, че „Изправи се БГ! Ние идваме!“ ще положи всички усилия да се състави правителство, без значение кой ще получи третия мандат. Ние не желаем министерски постове, властови позиции и парцелиране на властта. Искаме хората да получат стабилност и спокойствие от почтен редовен кабинет с доказани експерти и служебни министри, заяви тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева