Свързани новини

14.06.2021 12:12

Освен че съм изпуснал 3 язовира, съм ги и затревил ли?: Петков

Видян 3196 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ако не бяха трагични обвиненията, щяха да са смешни”, заяви министърът на икономиката Кирил Петков, който отхвърли обвиненията на ГЕРБ, че инспектираните от него язовири са били изпуснати дни преди да ги посети. „Както виждаме, освен че съм изпуснал и трите язовира, съм ги и затревил”, посочи с ирония той. По думите му проблемът с с тях е систематичен.


„Тази събота и неделя посетих още 2 язовира - 3 от общо 10-те завършени – язовир Пазар дере, както и Злати войвода 3 и 4. Те са празни, въпреки че са отчетени като завършени към 31 декември м.г.. По закон те не могат да бъдат завирявани“, съобщи още министърът. Според него става въпрос за безстопанственост, тъй като протоколите не са завършени.


„2,350 млн. лева струва ремонтът на Пазар дере, 1,913 млн. струва този на двата водоема – Злати войвода 3 и 4. Транспортните разходи са едни и същи, въпреки че става въпрос за различни области - Сливен и Ловеч. - 1,16 лв. за превозване на земна маса на тон на километър, 5 пъти по-скъпо от пазарната цена“, каза  Петков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.06.2021 13:36

    ГЕРБ е шайка формирана най-вече от крадци и политическа измет без достойнство между които най-много се открояват Т.Биков, Сачева, Д.Митов, А.Тодоров и Ц.Караянчева /ПКП-то/! В ГЕРБ няма отговорни и достойни българи, а някои политици-лицемери казват, че в тази групировка от бандити и крадци имало и свестни, НЕ няма, ако имаше свестни то обществото би разбрало веднага от техните оставки, да е чул или разбрал някой, гербераст да е подал оставка ? Няма такъв всички са в тази партия за да забогатеят от кражби на "държавна пара", за всеки гербераст най-важното нещо са парите в милиони, "колкото повече толкова повече", това им е девизът, а народът кучета го яли, но в изказите им само обещания и самохвалство ! Кой не е милионер от ГЕРБ, кой не е с повече от два апартамента, кой е без имот в чужбина, кой не е наследник на комундури или самият той не е комундур ? Толкова ли е прост и сляп българинът, че не вижда истината за ГЕРБ и герберастите-измамници ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв