Нинова отсече, че на местните изборите се състоя истинският вот на недоверие, защото ГЕРБ е на минус с над 100 хил. гласа, а ПП с над 300 хил. „Сглобката е загубила близо 1/2 млн. гласове и въпреки това ще натиснете копчето и ще спасите правителството и отговорът е само един - за пари и заради зависимости“, посочи тя.

Свързани новини

15.11.2023 15:37

Оставка и програмно правителство: Нинова

Видян 423 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Оставка на кабинета на Николай Денков и избирането на надпартийно програмно правителство с конкретни приоритети”, настоя лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебатите за вота на недоверие в сектор национална сигурност и отбраната.


„Вече 5 месеца ни управлява Сглобка, разглобка, коалиция, НЕкоалиция, бих нарекла това, което се случва нещо като нищо, нещо, което е квазиправителство, полумнозинство и нищо добро не се случи през този период“, каза тя от трибуната на НС.


По думите й мнозинството е излъчило правителството и му е поставило приоритети, като всеки един от тях има отношение към националната сигурност – Шенген, еврозоната, конституционна реформа, съдебна реформа и Плана.
И това нещо като нищо трябваше да реши тези въпроси, но не успя да реши нито един и това е резултатът – несигурност, непредвидимост, скандали. Разпокъсахте се по отношение на бюджета, водите войни кой да овладее службите“, каза соцлидерът.


Нинова отсече, че на местните изборите се състоя истинският вот на недоверие, защото ГЕРБ е на минус с над 100 хил. гласа, а ПП с над 300 хил „Сглобката е загубила близо 1/2 млн. гласа и въпреки това ще натиснете копчето и ще спасите правителството и отговорът е само един - за пари и заради зависимости“, посочи тя.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни