Свързани новини

31.07.2020 15:07

Оставка и предсрочни избори: Цветанов

Видян 7831 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Единственият разумен изход от създалата се криза е предсрочният вот”, заяви пред БГНЕС Цветан Цветанов, шеф на Евро-атлантическия център за сигурност.  „Това е по-добрият вариант, отколкото предстоящата агония на правителството до пролетта”,  подчерта той.

Бившият втори в ГЕРБ посочи, че правителството на премиера Бойко Борисов носи вина за настоящата криза, за неотстъпчивостта и липсата на институционална комуникативност през последните месеци.

„ГЕРБ губи както от варианта за предсрочни избори, така и от този за редовен вот напролет. Управляващите нямат печеливш ход. Те не са искрени с намеренията си да се справят с икономическата криза“, заяви Цветанов.

Бившият зам. на Борисов в партията отбеляза, че правителството е загубило тотално доверието свързано с управлението на медицинската криза у нас.
„Всъщност отношението на българите към коронавируса е главно резултат от политическото недоверие към управляващите “, заяви още Цветанов.

Според него протестите едва ли ще затихнат и през късната есен ще има още по-силни вълни на протести, което ще съвпадне и с разпространение на COVID-19.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 02.08.2020 20:17

    №-2,както нахъсано го даваш,какво ще кажеш за баш "майстора" Борисов,който изкара стотици хиляди българи на площадите вече за 25-ти ден!?Цветанов създаде всички структури в страната,на шибаната днес,милиционерската партия.Обществени поръчки по места,хамелеони от други партии,цигани,така печелеше изборите бат Бойко.Всичко свърши.Мандалото падна,предстои смяна на караула.Фуражки,каскети,всичко отива на закачалките на историята.

  • 002 Anonimen 01.08.2020 06:58

    Цвъки-празна кратуно,що душици изгори,що народ осъди преди съда-ще отговаряш до деведесет и девето коляно.Не забравяй,че си и доказан крадец и.....

  • 001 Anonimen 31.07.2020 23:29

    пък симидчиев иска да ни ваксинира за грип, за да измрем като пенсиите от Италия и Испания, ваксиналната мафия не мирясва, бута рушвети на разни пишман доктори и те веднага готови да лъжат широката публика.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби