По информация на сътрудника на Радио Стара Загора в Казанлък Георги Манев, пламъците са били изключително силни и продължават да се виждат от града.

Свързани новини

01.11.2022 09:24

Нов инцидент в Арсенал, този път пожар

Видян 1145 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Пожар горя в двора на завод Арсенал в Казанлък, съобщиха от пожарната служба. Оттам уточниха, че става въпрос за сметището на фабриката, но огънят вече е локализиран. Мястото е част от полигона за унищожаване на бракувана продукция. Няма данни за пострадали хора, няма и опасност от обгазяване.


Все още не е ясна причината за избухването на огъня и какво по-точно горя. В понеделник вечер пламъците са били толкова силни, че са се виждали от града.
Припомняме, че само преди седмица при инцидент на територията на завода загина един сапьор, участвал във взривни дейности. Първоначално бе съобщено, че манипулациите са контролирани и няма опасност.


Три седмици преди това при пореден инцидент в завода загинаха трима души. През април 2022 г. при друг инцидент отново в Арсенал пък пострадаха две жени.
Само за последните за 2 г. Инспекцията по труда установи 337 нарушения в завода, които засягат правилата за безопасност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.