01/02

Свързани новини

29.08.2012 11:04

Нов диплотически скандал: Посланикът ни в ООН позира гол!

Видян 15218 пъти | Коментари 0
Гласували 20 рейтинг: 3.1500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нов диплотически скандал се заформи с фаворит на външния министър Николай Младенов, пробутан от него за посланик.


И този път има нещо гейско в аферата, както с ватиканския казус, при който ни върнаха кандидата за посланик, ама е по-друго, ала проблемът пак си е международен и излага България.


Постоянният представител на България в ООН Стефан Тафров шокира приятелите си в социалната мрежа Фейсбук, след като публикува на страницата си цяла фотосесия, на която позира по бански в героични пози, съобщава в новия си брой ШОУ.


На снимките видният наш дипломат хитро загатва и за впечатляващото си мъжко достойнство.


 


Банските на дееца от ДСБ са центърът в сюжета на снимката и винаги са на фокус за разлика от други елементи във фотоса. Както самият Тафров пояснява, снимките са направени през август на плажа в Созопол, където е почивал.


Поради, меко казано, странното естество на кадрите, особено за един толкова високопоставен дипломат, коментарите на неговите познати или са иронични, или изразяващи пълно недоумение. Един от аверите на Тафров пита многозначително дали лодката на посланика е с “твърдо дъно” - така, както му изглеждало на снимката. Друг пък причислява дипломата към американските специални части – “Тюлени”.


От години е публична тайна, че Стефан Тафров има изявени топли чувства към своя пол. Снимките на първия ни дипломат в ООН пък идват точно в момент, когато Външното ни министерство трябва да се оправдава заради книгата на друг наш дипломат, Кирил Маричков – син.


Само преди седмица Светия престол отхвърли кандидатурата му за посланик на страната ни във Ватикана заради сцените на хомосексуализъм в книга на сина на големия наш музикант.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак