"Няма проблем, но няма и причина да съм на една маса с г-жа Нинова. Аз работя за София. Нинова е партиен лидер, аз не съм партийно лице", заяви пред БНР Ваня Григорова и настоя, че нейните амбиции "никога не са били политически и партийни".

Свързани новини

07.11.2023 09:42

Няма проблем, но няма и причина да съм на една маса с Нинова: Ваня Григорова

Видян 3211 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Няма проблем, но няма и причина да съм на една маса с г-жа Нинова. Аз работя за София. Нинова е партиен лидер, аз не съм партийно лице", заяви пред БНР Ваня Григорова и настоя, че нейните амбиции "никога не са били политически и партийни".

"Сега – в Столичния общински съвет. И да не стана кмет, ще бъда общински съветник. Не търся партии. Търся хора, които припознават каузите и целите ми."

"Наричам нещата с истинските им имена. Тези, които трябва да се притесняват, са тези, които наляха огромни средства в жълтата кампания срещу мен", подчерта тя, запитана за последните ѝ публикации в социалните мрежи.

Ваня Григорова определи кампанията си като "най-евтината кампания, която може да се направи в столицата".

"Нямам нито една спонсорирана публикация, за разлика от моите опоненти."

 "Ако разликата беше 20 000 гласа, нямаше да има смисъл. Но когато виждаме фотофиниш, всеки глас е важен, коментира Ваня Григорова заявката за
съдебно оспорване на вота за столичен кмет. "Аз съм свикнала да се боря по всякакви законови начини. Това правих през последните години в ролята ми на синдикалист. Никой не тръгва за загуба, всички тръгват за победа. Победа очевидно има, тъй като никой не ме слагаше в сметките", коментира тя в предаването "Преди всички".

Григорова открои разликата между двете политики – на опонента ѝ и нейната – "на търгашите и на добрия стопанин".

"За разлика от г-н Терзиев, аз бях всеки ден, всеки час пред хората. Те можеха да ме пипнат, да чуят моите отговори. Аз не живея в защитена среда. Не аз се движех с охрана. Този човек се движи с охрана в предизборна кампания."

"Всички мои цели и каузи съм защитавала през последните десетина години публично. Аз съм истински човек и до момента съм била ангажирана с обществени каузи и теми", допълни Григорова.

БСП – София е част от кампанията и организацията, уточни тя.

"От 36 000 гласа, които те получиха на парламентарните избори през април, сега на балотажа аз получих 170 000. Няма как да се обезцени мажоритарният вот."


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни