Таня Димитрова подчерта, че "това дело е приоритет за Районна прокуратура Стара Загора, както и че е работено на "пълни обороти" по него.

Свързани новини

16.02.2024 10:39

Няма нарушения по делото Дебора, твърди обвинението в Стара Загора

Видян 258 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Становището на прокуратурата е, че няма процесуални нарушения при изготвяне на обвинителния акт срещу Георги Георгиев, обвинен в нападението над 18-годишната Дебора Михайлова в Стара Загора, предаде БНР.

Районната прокуратура в Стара Загора ще внесе днес в Окръжния съд в Пловдив протест срещу определението на Районния съд в Пловдив, с което досъдебното производство беше върнато в Стара Загора.

Това каза на брифинг днес районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова. Тя припомни, че на разпоредителното заседание по делото в сряда Районният съд в Пловдив е приел, че има неяснота по причиняването на черепно-мозъчната травма в обстоятелствената част на обвинителния акт.

Димитрова смята, че няма съществени пропуски в обвинението. Тя обаче добави, че ако съдът не уважи протеста им, ще внесат препоръчаните корекции в обвинителния акт и незабавно ще го внесат в съда.

Таня Димитрова подчерта, че "това дело е приоритет за Районна прокуратура Стара Загора, както и че е работено на "пълни обороти" по него.

Припомняме, че делото "Дебора" се гледа от Районния съд в Пловдив след като всеки от съдиите от състава на Районен съд – Стара Загора, след определянето му за докладчик чрез системата за случайно разпределение, си направи отвод.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец