За да активират своя бонус, потребителите трябва да са частни клиенти с абонамент за мобилна гласова услуга или мобилен интернет от А1 и да направят няколко бързи стъпки в Моят А1.
02.08.2023 15:27

Неограничени мегабайти на максимална скорост през уикендите на август за лоялните клиенти на А1

Видян 1362 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

A1 ще направи лятото на своите абонати на мобилна услуга още по-приятно и запомнящо се, като им дава възможност да се възползват от неограничени мегабайти през уикендите на август. Това е начинът на телекома да покаже благодарността си към своите лоялни клиенти. Бонус мегабайтите могат да бъдат активирани еднократно през мобилното приложение и уеб портала Моят А1.

За да активират своя бонус, потребителите трябва да са частни клиенти с абонамент за мобилна гласова услуга или мобилен интернет от А1 и да направят няколко бързи стъпки в Моят А1. Клиентите трябва да влязат в профила си и да намерят банера на промоционалната кампания. След натискането му ще се визуализира страница с всички телефонни номера, свързани с профила в приложението. Потребителят трябва само да маркира номерата, които иска да получат бонуса, и да натисне бутона „Активирай“.

Кампанията ще продължи през четирите уикенда на август, а последният срок за активация на бонуса е 24 август – преди последният уикенд на месеца. Активацията се прави еднократно и веднъж направена, ще бъде валидна за целия период на инициативата. Неограничените мегабайти важат както за 4G, така и за гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома, спрямо това дали потребителите са имали достъп до нея преди началото на кампанията.

Избраните номера ще получават бонус неограничени мегабайти всеки уикенд до края на август (от 00:00 часа в събота до 23:59 часа в неделя). Ако регистрацията е направена до 23:59 часа в четвъртък, клиентите ще ползват неограничени мегабайти на максимална скорост от уикенда на същата седмица, а заявки направени след този час ще бъдат активни от следващия уикенд на месеца.

Приложението Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg дават възможност на потребителите за пълен контрол на услугите, полезни известия, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно по всяко време на денонощието. Чрез приложението могат да се добавят различни услуги, екстри, ТВ пакети и да се активира роуминг директно от смартфон или компютър.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 г. A1 България отчита приходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надхвърлят 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец