Коментарът му дойде след въпрос на водещата Мария Цънцарова какво може да обещае шефът на Лукойл, за да се похвали после, че са свалили цените - не е ли паднал бензинът в резултат от конюнктурата на световните пазари.

Свързани новини

12.09.2022 16:51

Не всички ще преживеят зимата: А. Кутев

Видян 1255 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Хора няма да преживеят тази зима в България”, обяви пред bTV говорителят на служебния кабинет Антон Кутев, визирайки цените на енергоносителите.



"Тази зима ще става дума за човешки животи - и отоплението, и горивата, и цените на всичко останало. Ще има реални човешки трагедии, ще има хора, които няма да преживеят зимата и не ме интересува, че някакви тичащи по жълтите павета нямало да се къпят”, прогнозира той.



“Нямаме инструменти да притискаме цените, но разговаряхме с Лукойл, водени от това колко тежка зима ни предстои и че наистина става дума за животи”, настоя Кутев.



Коментарът му дойде след въпрос на водещата Мария Цънцарова какво може да обещае шефът на Лукойл, за да се похвали после, че са свалили цените - не е ли паднал бензинът в резултат от конюнктурата на световните пазари.



“Президентът и служебният премиер са опитали да стъпят на идеята за корпоративната отговорност в разговора с Лукойл - свалянето на цената е въпрос на оживяване на хората”, обясни той. Затова не се съгласи, че цената на бензина е паднала заради световните пазари в момента и няма как Румен Радев да има заслуга за това. „И европейци, и американският президент говорят с корпорациите”, подчерта Кутев.



  Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 12.09.2022 18:03

    Забравих да посъветвам, да поискат от оня ковид кризисен щаб чували, за многото мъртви ? На тях са им останали количества !!! Пък задели някой и друг за слуш-правителството !!!

  • 001 Anonimen 12.09.2022 17:59

    Голям ЛАЙНАР е този Кутев ! Водили разговори с кого? С Палача- да намаже въжето по добре !Благодаря за тази грижа, марш към РФ !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец