Припомняме, че  започна делото в Софийския районен съд, заведено за клевета във връзка с изказване на Борисов, че Кирил Петков и Асен Василев са вземали комисионни от договори за доставка на природен газ.

 

Свързани новини

09.01.2023 12:15

Не се чуди къде съм, КирилЕ: Борисов

Видян 1299 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Рано или късно Кирил Петков ще трябва да спре само да “говори”, а да започне и да “отговаря”. Корупцията и кражбите трябва да се показват и разследват. Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и т.н. на кабинета “Петков” са предадени на разследващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, КирилЕ!", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във ФБ.


Припомняме, че днес започна делото в Софийския районен съд за клевета във връзка с изказване на Борисов, че Кирил Петков и Асен Василев са вземали комисионни от договори за доставка на природен газ.


Въпреки че законът не го задължава, днес Кирил Петков се яви лично на заведеното от него дело за клевета срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.


"Аз съм тук, защото няма какво да крия, аз съм тук, защото искам да защитя надеждата на българските граждани, че има политици, които могат да се борят за техните права, без да се обогатяват. Докато г-н Борисов е готов да изкаже какво ли не в неговите пресконференции, когато опира до истинското място да се види дали нещо е лъжа или не, него го няма. Залата е празна, той се крие, зад неговите адвокати", настоя съпредседателят на ПП.


"Тук съм, за да опровергая една голяма лъжа от последните месеци - че има посредници при доставките на газ за България", заяви още Кирил Петков пред Софийския районен съд.


Искът му е за 500 000 лева. Засега обаче е предявен само частичен – за 10 хил. лв.


Снимка: БГНЕС


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 09.01.2023 18:04

    Защо току ни занимавате с това нещо Буци? Защо Не го забравите!!! Никой иска да го погледне, вие непрекъснато ни го навирате в очите ! Като толкоз ви харесва, осиновете си го!!!

  • 002 Anonimen 09.01.2023 12:38

    Явно Борисов вярва, че ще му се размине, ама няма! Създаде организираната престъпна група Герб! Опитаха да унищожат България! Тепърва ги чака съд и затвор! Затова квичат, от страх!

  • 001 кражби 12 години 09.01.2023 12:32

    Срещу колко милиона свинаря и бойков авер купи Мутрата, че той хариза държавни дялове чрез сложни схеми и общинските му съветници в Пловдив работят против тези, които са ги избрали? За БСП съветниците е ясно, директно са купувани и на заплата на масона Гергов. Борисов е туморът унищожаващ България и българите и трябва не само да бъде изрязан тотално, а тикнат до живот в затвора с пълна конфискация

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.