В семейството често е имало скандали, а домоуправителят на кооперацията, в която е жилището им, разказа пред БНТ, че Димитър Димитров не се е разбирал и със своите съседи.

Свързани новини

02.05.2023 10:05

Не съм искал да я убия и съжалявам: Обвиненият в убийството на съпругата си в Перник

Видян 833 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Обвиняемият за убийство на съпругата си в Перник остава в ареста, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Съдът уважи искането на Окръжна прокуратура - Перник за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража спрямо 41-годишния Димитър Димитров, привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него умишлено убийство.


"Не съм искал да убия съпругата си и съжалявам", каза пред съда Димитър Димитров, цитиран от БНТ.
Според прокуратурата Анита е била с множество наранявания по тялото вследствие на побой. Починала е от кръвозагуба и аспирация на кръв в белите дробове.

Прокуратурата твърди, че е събрала необходимите доказателства, че именно Димитров е извършил престъплението. В началото на съдебното заседание стана ясно, че той е пенсионер по болест и не работи. Санкциониран е за шофиране на автомобил след употреба на алкохол.
В семейството често е имало скандали, а домоуправителят на кооперацията, в която е жилището им, разказа пред БНТ, че Димитър Димитров не се е разбирал и със своите съседи.


В хода на делото стана ясно, че около полунощ на 29 април Анита е била вкъщи и Димитър се е прибрал от близко заведение, където е пил с приятели. Час по-късно свидетели са разказали, че от дома на Димитрови се е чул скандал. По-късно камера е заснела Димитър да изхвърля дрехи в контейнер, които са намерени по-късно и по тях има следи от кръвта на Анита.


Към 4 часа след полунощ той се е обадил на бащата на Анита с думите: "Май стана нещо лошо".
"Искахме да си остане при нас, да не се връща при него. Децата не пожелаха да отидат с нея. Останаха при нас. През годините беше все едно и също. Избухлив. Не може да се контролира, когато пие. Съветвахме я да си остане при нас, но преди два месеца тя се върна пак при него. Димитър заплашваше, че ще се самоубие, ако не се върне. Пращаше клипчета как пие препарати, битова химия", разказа бащата на Анита.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец