Свързани новини

16.04.2020 15:42

Не са надхитрили мен или полицията: Премиерът

Видян 1534 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За тези, които излизат от градовете без основателна причина, на тяхната съвест ще тежи, ако заразят близките си. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който инспектира напредъка по строежа на Балкански поток, става ясно от видео, публикувано в профила му в социалната мрежа „Фейсбук“.


„Днес рекорд в Щатите – хиляди умрели души. Във Франция -същото. Като започнете да отичате 100-200 умрели българи, тогава ще ми се задава този въпрос. Не съм пъдарин, говоря на хора. Те не са избягали от мен и карантината, ще си заразят родителите. След това като стане да използват хладилните камери не за месо, а за съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да станат морги. Има закон, който го хванат, ще го накажат, но това ще е след дъжд качулка. Не са надхитрили мен или полицията. Огромната част от хората спазват карантината. На неговата съвест да тежи тогава. И вчера излезе статистиката по държави. Благодарение на тези мерки, в България има най-малко заболели или умрели. После ще ускорим и икономиката, и селското стопанство“, обясни министър-председателят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ПОЯВИ СЕ И „СМЕЛА“ „МИСИРКА“! В ЕФИРА НА БТВ РЕПОРТЕРКА ЗА БОРИСОВ: „ШИБАНЯК!“ /ВИДЕО!/ 16.04.2020 16:04

    След като цял народ седи под ключ, а Диктаторът маха гащи и се загащва из цяла България, днес в ефира на новините на bTV се появи най-сетне и една „смела“ „мисирка“, която не издържа и след лакардиите на Борисов изрече, но зад гърба му: „Шибаняк!“. Една дума, но от сърце или мисирките не са това което са! https://www.facebook.com/bojidar.kolev.3705/videos/10217849471729237/?t=11 Значението на думата „шибаняк“: 1. Човек, който е шибан, педераст. 2. В по-широк смисъл: смотаняк, задник. 3.Изключително неприятен, супер гаден, отвратителен. Шибано време, шибана работа, шибана държава, шибан живот… и т.н.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева