Майката на убитото момче каза, че той никога не е бил обвиняем.

Свързани новини

20.09.2023 16:22

Нападението над момиче, при което полицай уби 18-годишен е било заради чанта с 20 лева и маратонки

Видян 1895 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападението над момиче в София е било заради чанта с 20 лева и маратонки. Едното от момчетата е дърпало слушалки от врата на потърпевшата, опитвайки да я души, докато другото е взимало вещите ѝ, предава bTV. Припомняме, че в грабежа са участвали три момчета, от които едното бе простреляно смъртоносно при гонка с полицай.


Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност двете непълнолетни момчета – на 16 и 17 години, за грабежа над момичета, при който беше употребена сила. Установено е, че обвиняемите са отнели чанта с 20 лева, документи и маратонки от млада жена.

Майката на убитото момче каза, че той никога не е бил обвиняем.

"Сега трябваше да бъде 12 клас, работеше през лятната ваканция и живееше съвсем спокоен живот. Светльо никога не е бил обвиняем, заподозрян и не е бил задържан за такива неща", казва майка му Мария Богданова.


"Патологът ни каза: "Вашето дете е починало от прострелна рана в гърба, която има вход от гърба и изход отпред през белия дроб и е починал от кръвозагуба". Просто искам справедливост и да знам защо този полицай, който искат всичките да награждават, застреля детето ми като куче. Дори да е направено нещо, не заставам и не казвам, че е прав, не можеш да отнемеш човешки живот при положение, че това е дете на 18 години и е с голи ръце. Детето ми не беше разбойник, не беше крадец, повярвайте ми детето ми не беше такова. Сега моето дете ще гние, а този полицай ще си живее. Днес сгазиха това дете, утре убиха друго, трети ден не знам какво и така ще си живеем до безобразие. Искам отговори", допълва майката.

Все още се чакат назначените по случая експертизи.


Илиян Костадинов


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 жълтопаветните плъхове 20.09.2023 19:21

    Авторе соросоид ли си ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв